EventiBHS Informatika d.o.o. Sarajevo organizirala prvi Autodesk Digital Summit u BiH

May 21, 20240

Kompanija BHS Informatika d.o.o. Sarajevo s ponosom objavljuje uspješno održavanje prvog Autodesk Digital Summit-a u Bosni i Hercegovini. Konferencija se održala u utorak, 14. maja, u renomiranom hotelu Hills u Sarajevu.

Ovaj značajni događaj okupio je veliki broj učesnika, koji su pokazali izuzetan interes za najnovije tehnologije i rješenja iz oblasti digitalnog dizajna i inžinjeringa. Autodesk Digital Summit je bio prvi događaj ovog tipa u našoj zemlji, a dodatnu važnost mu je dala prisutnost posebne gošće iz kompanije Autodesk, što je dodatno podiglo ugled i važnost same konferencije.

Organizacija događaja je bila na vrhunskom nivou, a prema riječima naših gostiju, nadmašila je sva očekivanja. Odaziv je bio izuzetno veliki, što pokazuje koliko su stručnjaci iz različitih oblasti zainteresovani za najnovija dostignuća i tehnologije koje Autodesk nudi. Učesnici su imali priliku čuti veoma korisne prezentacije, a povratne informacije su bile izuzetno pozitivne.

„Izuzetno smo ponosni što smo imali priliku organizovati ovakav summit u Bosni i Hercegovini.

Konferenciji su izuzetno doprinijeli naši predavači. Imali smo čast ugostiti stručnjake iz renomiranih firmi kao što su Geobiro d.o.o., Connector SubSea Solutions d.o.o., GBM Group, Argerr d.o.o., PRIOR Inženjering d.o.o. i Gate21. Svi oni su se izuzetno potrudili da konferencija protekne u najboljem mogućem redu, te su na impresivan način predstavili svoje projekte realizirane u Autodeskovim softverima. Njihov trud i profesionalizam značajno su doprinijeli uspjehu ovog događaja.

Prezentacije su obuhvatile širok spektar tema, uključujući najnovije alate i softverska rješenja iz Autodeska, primjenu tih rješenja u različitim industrijama, kao i primjere iz prakse naših klijenata koji su pokazali kako su tehnologije transformirale njihove poslovne procese.

Atmosfera na konferenciji je bila izuzetno dinamična i inspirativna, a učesnici su imali priliku umrežiti se s kolegama iz industrije, razmijeniti iskustva i steći nove uvide u tehnologije koje oblikuju budućnost.

Na kraju konferencije organizirali smo izuzetno vrijednu nagradnu igru, koja je bila kruna našeg uspješnog događaja. Kao organizatori, podijelili smo nekoliko atraktivnih nagrada, jednu nagradu osigurala je kompanija TD Synnex, glavni distributer Autodeska za našu regiju. Ova nagradna igra bila je fantastičan završetak konferencije, dodatno obogativši cjelokupno iskustvo svih sudionika.

Zaključujemo da je Autodesk Digital Summit nadmašio sva očekivanja i postavio visoke standarde za buduće događaje ovog tipa. Naša kompanija će nastaviti raditi na promicanju tehnoloških inovacija i organiziranju sličnih događaja u budućnosti.

Zahvaljujemo se svima koji su prisustvovali i učinili ovaj događaj nezaboravnim. Radujemo se budućim susretima i novim prilikama za razmjenu znanja i iskustava.

BHS Informatika d.o.o. Sarajevo

AUTODESK-2
AUTODESK-21
AUTODESK-37
AUTODESK-56
AUTODESK-71
AUTODESK-76
AUTODESK-89
AUTODESK-98
AUTODESK-103
AUTODESK-152
AUTODESK-167
AUTODESK-174
AUTODESK-224
AUTODESK-246
AUTODESK-287
AUTODESK-308
AUTODESK-335
AUTODESK-376
AUTODESK-397
AUTODESK-406

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://autodesksoftware.ba/wp-content/uploads/2020/11/bhsinformatika-logo.png
BHS informatika je domaća IT firma osnovana 2008 godine u Sarajevu. Od osnivanja firma je orijentisana na prodaju i pružanje usluga softverske i hardverske opreme. Kao takva postoji već duži niz godina i nudi na domaćem tržištu usluge svojim kupcima kroz prodaju svjetskih softverskih i hardverskih rješenja.

Pored toga bavimo se montažom, instalacijom i implementacijom naših proizvoda na adresi kupca.

Danas BHSI zastupa na tržištu BiH praktično sve vodeće softver kompanije i u tom
segmentu smo edukovani.

U stalnoj smo potrazi za novim rješenjima u oblasti softvera, hardvera i multimedije.
BHSinformatikaKontakt informacije
71000 Sarajevo, Džemala Bijedića 279F
+387 33 466 506
https://autodesksoftware.ba/wp-content/uploads/2024/03/autodesk-silver-partner-logo-rgb-black-1.png
AvantageHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
Our locationsWhere to find us?
Get in touchAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by Autodesk Software. All rights reserved. Development by Lilium Digital

Copyright by Autodesk Software. All rights reserved. Development by Lilium Digital